CLEAN ARCHITECTURE…

CZ is a single storey family house near Pabianice in Poland designed by Tamizo architects group.

design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.
design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.
design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.
design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.
design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.
design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.
design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.
design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.
design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.
design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.

design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.
design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.
design single storey family house
Image © of CZ house Tamizo architects group.

About CZ house by Tamizo Architects Group :

The biggest impact on the cz-house project was a plot on which the newly designed investment would stand. The existing access road (here in the south), forced the home layout with some kind of outdoor patio in front of the building. Designating the boundaries of the patio wall also separates the house from a public road, as well as ensuring the privacy of its residents. This solution also allowed to fill the daily zone of the house by the sunlight from the south – the most sunny side. Private part of the house is located in the depths of the plot, which provides even greater comfort, lighting a bedroom interior from the east and views of the beautiful forest in the neighbourhood increase the attractiveness of the interior.

One of the many guidelines for investors was to avoid a closed garage for cars, so that the flat roof block covering the building solid was suspended outside it`s contour and hanged over the area which is designed to be the parking place.

For more information about Tamizo architects group visit http://tamizo.pl/.

ENJOY !!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s