LOFT CONVERSION…

on

Loft conversion SEP in Pontpierre, Luxembourg by  N- LAB architects.

In this loft conversion the additional living space is formed by 3 functional white boxes, put between the dark floor and roof surfaces of the former attic. The boxes contain two bedrooms and a bathroom. There are no ordinary walls or doors at all – the box-panels can be opened to reveal storage space and the doorways. The open space between the boxes is used as office and lounge.

MINIMAL INTERIORS - LOFT
Loft conversion SEP by N-LAB. Photography by Boshua.
MINIMAL INTERIORS - LOFT
Loft conversion SEP by N-LAB. Photography by Boshua.
MINIMAL INTERIORS - LOFT
Loft conversion SEP by N-LAB. Photography by Boshua.
MINIMAL INTERIORS - LOFT
Loft conversion SEP by N-LAB. Photography by Boshua.
MINIMAL INTERIORS - LOFT
Loft conversion SEP by N-LAB. Photography by Boshua.

We love the details in this project….

For more information about n- lab architects you can visit : www.n-lab.lu

ENJOY!

Advertisements

3 Comments Add yours

  1. nixsheth says:

    Honestly, love your blog & the way your write. Very inspirational!

  2. bedsidesign says:

    Wow! I love the contrast between the crisp white, and wood beams along with charcoal. What a neat idea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s